MišMaš party no. 27 se bohužel letos neuskuteční

 

Přátelé, kamarádi, máme pro vás smutnou, ale asi očekávanou zprávu. Bohužel jsme vzhledem k situaci, kterou vidíte všude okolo sebe, nuceni letošní MišMaš party, poprvé po 26 letech, zrušit.
Vedou nás k tomu následující důvody: celý ekonomický model podle kterého upravujeme meziročně parametry festivalu je vzhůru nohama, úplné otevření hranic a s tím spojená účast zahraničních hostů se zdá být pro letošní červen pasé a vůbec samotný fakt, zda bude možné festivaly nebo jiné akce o větším počtu dělat, je ve hvězdách (strach a s tím spojená vstřícnost k mnoha „přespolním“ návštěvníkům zůstane v mnoha lidech ještě dlouho). To, co určitě víme je, že současná situace (uzavření obchodů a služeb) zasáhla pořadatelský tým už nyní. Přípravou MišMaše trávíme velké množství svého volného času, nikoho z nás to ani částečně neživí. Takže po zlepšení situace budou muset ti z nás, kteří jsou OSVČ (a těch je v našem jádru většina) investovat všechen svůj čas a energii do svých živností a svého vlastního živobytí.
I pokud tedy akce na konci června dělat půjde, my MišMaš v rozsahu, v jakém jsme jej předchozí roky připravovali, bohužel nedáme.
Díky za pochopení a na shledanou v lepších časech!